Domnu’ vicepresedinte al Senatului, cel mai mogul rău, cel conoscut şi cu numele felinesc de Felix, adică domnul Dan Voiculescu, se dă la prezidel din cauză de sictiru’ cu care ăsta din urmă tratează propunerile de soluţii de ieşire din căcat, altele decît cele anunţate de el prin gura curvernului (asta în cazul în care nu le pîrţîie singur). Una dintre soluţii a fost propusă pe data de 5 ale lunii în curs. Normal că a fost trată cum ziceam mai sus! Drept urmare, mogulul face apel la ţinerea de minte prezidemenţiala printr-o scrisorică de amor.

Îmi permit să reproduc finalul, cu scuzele de rigoare că n-am cerut voie înainte.

„Refuzul de a dialoga cu societatea, lipsa totală şi agresivă de interes pentru problemele de zi cu zi ale românilor, încălcarea constantă a prerogativelor preşedintelui prin impunerea de măsuri antisociale Guvernului – toate aceste lucruri nu fac, domnule Băsescu, decât să mărească numărul celor care consideră că suspendarea dvs. reprezintă singura soluţie pentru salvarea României.

 Dan Voiculescu
14 iulie 2010″

Cuvintele îngroşate  cu de la mine putere ar trebui sa fie obiectivul opoziţiei unite. Se aude nene Victore şi nene Crine? Mai lăsaţi dracului muşcăturile de cur şi urmaţi îndemnul lui Avram Iancu!

Cum care îndemn? Ăsta: No Hi!!!

Banzai!