Cine-s io

Prietenii îmi zic shogunu’. Care shogunu’? Shogunu’ nebunu’ ! Asta din iarna lu’ 1988, pe cînd eram student în anul I, la electronică, la Cluj.  Acuma fac umbră pamîntului prin Sibiu, am aproape 42 de ani, da’ nu m-am schimbat! Adică-s tot aşa ca răspunsu’ la întrebarea precedentă. Şi sper ca de boala asta să nu mă vindec niciodată!

Ca un injiner bătrin (şi ardelean) io scriu cum am învăţat la şcoala (a mi se ierta greşelile), adică cu î din i şi cu liniuţă la cuvinte precum „într-o”. Cui nu-i place… .

Toţi cei ce-mi veţi trece pragu’ o să-mi fiţi prieteni, pînă nu vă va trece prin cap să mă-njuraţi.

Banzai!

60 comentarii (+add yours?)

 1. miscellaneous11
  iul. 10, 2010 @ 23:02:49

  Hehe, si eu am rude in Sibiu. 🙂 Acum inteleg explicatia greselilor de ortografie, si eu iti dau permisiunea sa gresesti ori de cate ori iti doreste simtul gramatical. 😀 Inca o data iti multumesc pentru ( eu asa o consider ) onoarea de a ma adauga la blogroll. Numai bine, draga shogun !

  Răspunde

  • shogunu'
   iul. 11, 2010 @ 08:19:20

   Io aşa am invăţat la şcoală. Şi nu-mi schimb stilu’ de cîteori îi vine pe chelie la vreun amorţît de la academie, că se vede mai „latineşte” cuvintu’ cîine scris cu î in a sau într-un scris legat!
   Banzai!

   Răspunde

 2. robert siegmeth
  iul. 11, 2010 @ 17:30:28

  Ioi sogun baci hat tu ai crezut ca eu ungur este, no nu-i nimic, aber mit ie und th ist canci ungureste, ich bin 50% deutch und 50% banatean, n-am nimic romanesc:))), ca daca zici ca ardelenii si banatenii sunt romani, atunci moldovenii ce sunt?
  in rest pace tuturor ca nu-s sovin, da’ am o boala pe „unguru'” de basescu, manca-mi-ar udrea p… sa-i pot spune lui base sogor.

  Răspunde

  • shogunu'
   iul. 11, 2010 @ 18:48:37

   Robert, du kleine jumate sas (oder şvab ?) und jumate bănăţan, ich priceput că tu nu şovin da’, tot io constatat că tu bist eine kleine egoisten, dacă zice că numa’ tu vrei să fii şogor cu „unguru’ ” de băselu’ . Korekt ar fi fost ” să ne-o mînce” la toţi şi eram eine ganze fericităn naţion! Richtig oder ce ?!?!
   Banzai! Şi wilkomen! (îi cu 2 m ?)
   Moldovenii îs inundaţi! Săracii! 😦

   Răspunde

 3. Grapefruits
  aug. 10, 2010 @ 12:46:12

  De la ce vine banzai? 😀

  Răspunde

  • shogunu'
   aug. 10, 2010 @ 12:56:08

   S-ar traduce „1000 de ani”. Un salut adresat împăratului. Un fel de „God save the queen”. Pe româneşte „Trăiască”.
   Era folosit de trupele japoneze şi ca strigăt de atac. Incusiv de piloţii kamikaze.
   Mai simplu URA!

   Răspunde

   • loculnostru
    dec. 04, 2010 @ 16:24:32

    Hakkō ichiu adica o mare natiune in japoneza. Am citit si eu Sogunul si m-a fascinat cultura lor. Sper sa te intereseze si acest articol despre ei sau poate e doar ceva ce deja cunosti – http://loculnostru.wordpress.com/2010/11/20/cum-s-a-nascut-ideea-unui-atac-la-pearl-harbor/

   • shogunu'
    dec. 04, 2010 @ 18:39:18

    Poate că am citit prea multe despre ei şi prea puţine despre noi.
    Asta-i ţara mea, pentru că aici mă regăsesc.
    Bine mi-ai trecut pragul!

   • shogunu'
    dec. 05, 2010 @ 14:04:21

    Din păcate, am citit prea puţine despre noi. Asta am vrut să zic!

 4. Mélanie
  sept. 14, 2010 @ 17:04:57

  Konnichiwa Shogun-san!

  Am sarit de la Marcus la dvs… Ati fost vreodata-n Japonia?… V-o recomand cu intensitate. 🙂

  Salutari toulousene si sayonara!

  Răspunde

  • shogunu'
   sept. 14, 2010 @ 17:19:42

   Din pacate n-am fost 😦 . Cînd am auzit că o bere de 33o, în Tokyo, prin ’96 era vreo 10 usd, am renunţat în favoarea unui coleg 🙂 . Glumeam. Era vorba de un curs de 3 săptămîni (prin Romtelecom). N-am luat concursul şi au plecat alţi 2 colegi. Aş fi dat orice să mă număr printre fericiţi!
   Banzai!
   Şi bine mi-aţi trecut pragul!

   Răspunde

 5. Mélanie
  sept. 15, 2010 @ 15:15:37

  Arigato, Shogun-san! 🙂

  à propos de intensitate, m-am gândit la celebrul film „Lost in translation”:

  http://www.dailymotion.com/video/x7dh5b_lost-in-translation-bande-annonce-v_shortfilms

  Am fost în Japonia de 3 ori, ultima data în iunie-trecut, numai în Hokkaido, care nu-i de loc Japonia traditionala, seamana mai mult cu Austria, Elvetia, Germania sau Franta. Fara metropole, fara temple shintoiste si/sau budiste, fara biserici… Daca veti avea posibilitatea sa ajungeti în Nihon, Kyoto e o minune, am fost de 2 ori si tot nu m-am saturat… Acum doi ani, euro era tare si mare(sic!) fatza de yen, însa anu’ asta si mai ales în Hokkaido, o bere Sapporo(am vizitat fabrica) sau Asahi costa 5 euros!!! Daca aveti timp si chef, ma puteti citi pe blogul unei amice, care mi-a creat rubrica respectiva anul-trecut, unde am postat câteva texte+poze despre calatoriile mele:

  http://lemondegala.wordpress.com/category/amor-mundi/calatoriile-melei/

  P.S. Stiati ca aprox 75% din Insula Oahu(Hawaii), unde se afla Pearl Harbor, apartine japonezilor?!…

  Răspunde

  • shogunu'
   sept. 15, 2010 @ 17:19:18

   Nu cred că voi avea ocazia sa văd minunăţiile alea, cu ochii mei, în viaţa asta. Shintoiştii speră în vieţile următoare…
   Am rugămintea (pentru toţi cei ce-mi trec pragul) de a renunţa, în adresare, la persoana a doua plural.
   Cum ziceam, io-s shogunu’. Simplu. Nu „domnul” shogun.
   Domo, arigato!
   PS. Io ştiam că-i toată, cu toate că (încă) arborează pavilion american.

   Răspunde

 6. Mélanie
  sept. 15, 2010 @ 18:59:36

  Konbanwa!

  Despre „minunatzii”, never say never, young man! Life is sooo strange… 🙂

  O.K. despre adresare, sa traiti, am înteles! Mi-s disciplinata.

  Back to Hawaii: nu-i toata, veni, vidi on the spot si la fatza locului…

  Răspunde

  • shogunu'
   sept. 15, 2010 @ 22:55:16

   „…Mi-s disciplinata…” Origini bănăţene? Ori din zona Crişanei? Numa’-şe de curios…Că nu prea am aflat pe alţii cu astfel de exprimare.
   La faţa locului aş veni io… numa’ că acu-s „reţinut” de „timp”… 😦

   Răspunde

 7. Mélanie
  sept. 16, 2010 @ 22:55:14

  Uneori curiozitate nu ucide pisica(sau motanu’), mai ales ca-s catlover, à la vie, à la mort… 🙂 Originile mi-s argesene 100%, îs nascuta la Bacau(din întâmplare!) si-am vechi prieteni la Deva si la Alba-Iulia, ardeleni si fosti-pitesteni. Sper ca nu te-am „ametit”… 😀

  Noapte-buna, curaj si optimism!
  Tomorrow is a new/another day, young man… 🙂

  Răspunde

  • shogunu'
   sept. 16, 2010 @ 23:14:06

   Să ‘nnebunesc! 🙂

   Răspunde

  • papornitacuvorbe
   iun. 30, 2011 @ 16:05:18

   apăi corect se zice „aşe-i la vie, aşe-i la gară”, în traducere foarte liberă din franţuzăscul „c’est la vie, c’est la guerre”. No, amu am pus punctu’ pe w!

   Răspunde

 8. Mélanie
  sept. 17, 2010 @ 15:42:06

  eh, nici chiar asa… intentia mea va fi fost doara sa te fac praf si pulbere(de stele)?!… 🙂

  Răspunde

 9. Elisabeta Marin
  sept. 17, 2010 @ 20:36:03

  Banzai si tie! Banzai la toata lumea! Umblu ca bezmetica pe net, si uite asa ajung, unde a intarcat japonezu iapa, si dau peste tine. Nu stiu cum am ajuns aici, dar ma bucur. Voiam sa te trec la „prieteni” pe facebook, sau macar „amici”, ceva, ca nu vreau sa te pierd, comoara nationala ce esti (vad ca esti si fan Base), dar nu stiu cum sa fac. Pana ma dumiresc, pun semn la pagina, si astept urmatoarele scrieri! SUCCESURI!

  Răspunde

 10. Iordachel Gudurau
  sept. 18, 2010 @ 14:31:48

  Las´ca-ti trece; pe parcurs…
  P´ acilea sunt numai fani ai marlanului; ai de-l urasc is pe la Nanasu…

  Răspunde

  • shogunu'
   sept. 18, 2010 @ 15:03:58

   Genau, bisztos, siiguuur! 🙂
   Banzai!

   Răspunde

 11. arsulici
  sept. 29, 2010 @ 13:41:52

  Felicitari pentru noul look

  Răspunde

 12. Mélanie
  nov. 28, 2010 @ 17:58:53

  Buna-seara Shogune,

  îti raspund aici la scuzele de „dincolo”, dupa ce mi-am reamintit aceasta fraza, pe care am luat-o de buna, în care-am crezut sincer, dupa ce ti-am descoperit blogu’, via Marcus:”Toţi cei ce-mi veţi trece pragu’ o să-mi fiţi prieteni, pînă nu vă va trece prin cap să mă-njuraţi.”

  Spune-mi, te rog: te-am jignit, te-am ranit, te-am înjurat vreodata? Sunt incapabila de-asa ceva, de-aceea am fost socata, „blocata”, literalmente, de violentza apostrafarii, caci Dumnezeu mi-e martor ca NU voi fi avut nici cea mai vaga intentie negativa sau condescendenta. Pacat de-aceasta neîntelegere, interpretare complet pe dos, nu ti-am înteles reactia, mai ales ca pomenisei recent despre regretul de-a fi ramas în tara si de-o eventuala plecare la 42 ani…

  N.B. NU sunt „patriotarda”, NU m-am pretins vreodata frantzuzoaica si NU mi-am renegat niciodata tara-mi natala, peste tot afirm ca sunt ROMÂNCA, nu de origine româna, desi voi fi trait aici mai multi ani decât în România. Pentru mine „la noi” si „acasa” e aici, unde traiesc, cu sotul si copiii nostri. N-am „furat” viata nimanui si nu-mi pot inventa alta…

  Daca postarile mele episodice te vor fi agasat sau enervat, te rog sa le stergi, oricum absentza lor va trece neobservata. Nu te voi mai „deranja” cu nimic.

  Multumesc pentru atentie si sincere urari de sanatate…
  Numa’ bine,

  Mélanie B.

  Răspunde

  • shogunu'
   nov. 29, 2010 @ 12:32:48

   Am răspuns printr-un post. Sper să…

   Răspunde

 13. ioana.c
  dec. 08, 2010 @ 15:25:26

  nene shogunu’, in primul rand, bine te-am gasit!
  Cat despre scrisul ca la scoala…si eu tin cu dintii de ce am invatat. Da’, io-s numa’ o tara mai mica decat ‘mneata, asa ca mi-or bagat dascalii pe gat „â” in loc de „î”, ca, cica, da bine la examenele scrise…si mi s-o format reflexu’. Pacat ca abia mai tarziu am auzit si citit o gramada maaaaare de argumente lingvistice in favoarea lui „î” (de pronuntat „sunt” nu-s si n-oi fi capabila pana mor…da’ nu-i bai ca in latina-i „sint” asa ca am o scuza buna!). Tot pana mor n-oi scrie „nicio”, „niciun”, uite-asa, ca nu vreau eu!…Baiul meu e, insa, altul: mi s-or obisnuit destele cu pozitia tastelor pe tastatura de limba engleza, asa ca, pentru cand oi mai veni in vizita si m-or manca destele sa spun ceva, …iarta, nene, lipsa diacriticelor. Stiu, nu-i frumos, da-i mai usor, si eu mai lenesa din fire…

  Răspunde

  • shogunu'
   dec. 08, 2010 @ 15:33:03

   Bine m-ai găsit! 🙂
   Cît despre diacritice nu-i nic iun bai!

   Răspunde

 14. surry
  ian. 04, 2011 @ 16:52:54

  Sara buna bade shogun,io mi-s o mandra faina de la bucuresti dar ardeleanca si prin actul de la sfatul popular si cu sufletul.
  Am poposit pe blogul tau bade si te-am si adaugat pe pluta mea!
  In rest sa ne auzim sanatosi .
  Pupa surry ,
  apasat

  Răspunde

  • shogunu'
   ian. 04, 2011 @ 17:04:42

   Bună sara surry şi bine-ai vint. Ui acuma dau o fugă să văz ce-i cu „pluta” aia. 🙂

   Răspunde

 15. surry
  ian. 29, 2011 @ 20:32:55

  Bade, cetii iar si iar prezentarea ta, si iti spun solemn ca nu esti batran…esti copt!
  Daca tu la 42 de ani esti batran atunci eu la 30 de ani luna viitoare sunt baba in devenire !
  Tu sa fii sanatos !
  Tuc !:))

  Răspunde

  • shogunu'
   ian. 29, 2011 @ 21:28:12

   Săru’mîna!
   Nici măcar „copt” nu-s… la minte. Nu vreau io să „mă coc”. Aşe vreu io să mor, cu „mintea” la unu’ de cel mult 17 ani! Buletinu’ poa’ să zică altfel…, treaba lui! Mai iute mă împuşc în cap decît să „îmbătrînesc” mai mult de atît!
   Ş-apăi să mă mai laşi cu „babele”! În devenire ori de-a gata…
   Bine-i?
   Ţuc şi io! 🙂

   Răspunde

 16. Roxana Iordache
  feb. 18, 2011 @ 14:46:50

  Păi dacă stăteai la Cluj, poate scăpai ţara de Boc. Anticipat. 🙂

  Răspunde

  • shogunu'
   feb. 18, 2011 @ 15:01:47

   M-am întors definitiv în Sibiu, pe vremea lui Funar, în ’98. La ora aia boc nu era boc. N-auzise nici dracu’ de el. Că de auzam şi bănuiam ce-i poate pielea, feri Doamne!!! 🙂

   Răspunde

 17. surry
  mart. 20, 2011 @ 11:55:17

  bade cand pui o poza cu tine?!
  :))ca sa stiu cat de tare sa te tuc?!:)))

  Răspunde

  • shogunu'
   mart. 20, 2011 @ 12:21:34

   Stai să văz dacă poci. Dacă nu, îţi trimit una pe mail. 😀

   Răspunde

 18. Ică Şt. O. Victor
  apr. 10, 2011 @ 12:13:17

  Salutam shogunul, intr-o trecere la „prima vedere” peste postarile de la Sibiu.
  Poate-mi fac timp sa te citesc mai bine!

  Răspunde

  • shogunu'
   apr. 10, 2011 @ 12:24:53

   Aş fi onorat!
   Bun sosit pe „meleaguri sibiene”.

   Răspunde

 19. psipsina
  mai 10, 2011 @ 19:22:19

  😆 să trăieşti shogunule! îmi plăcu descrierea-ţi.
  eşti vecin cu mine… adicătelea din judeţul vecin şi de-un leat (poate)

  Răspunde

  • shogunu'
   mai 10, 2011 @ 21:17:15

   Mulţam, asemenea! Şi bine mi-ai trecut pragu’ !
   Cu leatul… io oi face 43 fix la un an de la marea furăciune a anastasei la legea pensiilor, adică pe 15 septembrie.
   Cu vecinătatea e mai greu. Io-s născut în Sibiu, „format” pînă la 21 de ani în Cugir, „şlefuit” în Cluj-Napoca (să nu zic numa’ Cluj c-aş fi ca udrea, care „le are” cu geografia şi cu formele europene de guvernămînt cam ca străbunică-mea cu electronica…). No, acuma care judeţ îi vecin cu al tău, că io mă simt acasă în toate trei. Domiciliul meu din buletin e la Sibiu, de vreo nişte mulţi ani. D’aia mă gîndesc la judeţul de obirşie al soacră-mii, adică undeva mai la nord de Virusache şi mai la sud de mine 😀 Corect ? 😀
   Aaaa şi să nu uit. Amîndouă mîţele din poze îs ale tale?

   Răspunde

 20. psipsina
  mai 11, 2011 @ 11:56:08

  shogune, brașovu îi județu vecin. 🙂 aici trăiesc, zâmbesc și locuiesc io cam de când mă știu, plus în urma-mi vreo cinci generații de trocari și ciobani, țărani din preajma urbei.
  nițel ești mai mare ca mine, da nu mult.. eu urmez la împlinirea acelorași ani puțin mai încolo, în iarnă, chiar de sfântul ion.
  pisicile din gravatar? maiușka, cea gri, e recent sosita în viața mea. cealaltă este o imagine prelucrată, găsită pe goagle, un fel de substitut mai palid la absența celei care a murit în iarnă…

  Răspunde

  • shogunu'
   mai 11, 2011 @ 15:48:46

   Ar fi trebuit să-mi dau seama după IP, da’ nu mi-o dat prin cap să-l verific… 🙂

   Răspunde

   • psipsina
    mai 11, 2011 @ 21:48:53

    😀 nu-i problemă. pot să spun şi eu cine-i psi…

 21. Cârcotaşu
  mai 28, 2011 @ 22:55:04

  Ei, ui’ c-am vin’t şi io. No, dară.
  Da’ acu’ să ştii că într-o, într-un, tot aşe se scrie, ca când ai învăţat tu. Şi „întruna” tot aşe se scria. Acu’, dacă vrei să zici de nicio, niciun etc, asta e. Io, ce să fac, m-am conformat, c-am zis că dacă s-a dat ceasu’ pe ora de vară (chestie care mă deranjuieşte foarte) n-o să rămân io, de ambiţ, tot la ora de iarnă. 😉

  Răspunde

  • shogunu'
   mai 29, 2011 @ 08:13:39

   Io şi demisia mi-am scis-o tot în grafia veche, aia de-am invăţat-o io la şcoală 😀

   Răspunde

 22. papornitacuvorbe
  iun. 30, 2011 @ 16:14:17

  „shogun, shogun, shogunaş”, cum zicea pe vremi Gyuri Pascu…io nu înţăleg şi nu întăleg cu ce ţi-o greşi ţie nen-tu preşedinte, drag(c)ul de el. că aşe un prezident dăştept, fain, cult, cu prestanţă şi coloană vertebrală lipsă n-o avut ţara asta de când s-o inventat. bag sama că mi-i o ţâră dor de Sighii, d-aia tot bântui pân blogu lu’ matale; mi-i dor să hălăduiesc de nebun, o zi întreagă, pân muzeu pe la nen-tu Bucur, să mânc pe săturate la „Hanu’ din bătrâni” sau la Crama Ileana, să beu o cafă mică şi vânjoasă la Turn, să şăd câteva minute pe Podul Mincinoşilor, să mă îmburd până în Turnul Sfatului…fain oraş, jos pălăria!

  Răspunde

  • shogunu'
   iun. 30, 2011 @ 17:58:02

   Da’ ce? Mie nu mi-e drag Clujul? N-aş mai pierde şi io o zi în grădina botanică? Nu m-aş mai face iară mangă la Chios? Locatorul meu îmi arată că de acolo eşti.
   Cei mai faini ani acolo i-am petecut.
   Sibiul e fain, adevărat! Io n-am nici un merit înafară de a-mi fi ales primarul…

   Răspunde

 23. papornitacuvorbe
  iun. 30, 2011 @ 19:07:45

  apăi bun şi atâta merit…măcar sibienii or ales cum trăbă. clujenii mei, dragii de ei, mânca-i-ar binele, tăt câte-un clujean or ştiut alege; unu picat în cap de prin Bănat (Funar), unu’ mic şi fudul din Răchiţele şi mai nou unu’ taman din Focşani; ce-i drept, are culoarea corespunzătoare şi ăsta ultimu’, că-i tot pedeleu. apăi în rest, ne-om mai povesti pe bloage şi poate-poate om sta într-o zi la o bere la vreo terasă de pe Luptei.

  Răspunde

  • shogunu'
   iun. 30, 2011 @ 21:06:03

   Îi drept că pe „Lupţîî” îs tri asemenea obiective de cultură 😀 Le ştiu, că am stat în zonă vreo 2 ani. Acuma stau la un sfert de ceas, per pedes, de muzeul lui Bucur. Dă un bip cînd eşti prin burg şi dau berea.
   La Cluj, trag de regulă în tăietura turcului. Fix unde se gată Grigorescu şi începe Donath. Acolo stă fratele lu’ tata şi acolo am stat şi io 5 ani, cei mai faini. Din ’88 pînă-n ’93. (Pînă-n ’98 am bîntuit prin Mănăştur). Grădina Hoia-i cea mai apropiată locantă de locul de parcare. Da’ nu mă deranjază să revăd şi restul de biblioteci din oraş. Oi da şi io bip la rîndul meu cînd ţi-oi vizita urbea. N-am mai fost de 3 ani şi mi-e dor. Cei mai buni prieteni acolo mi-s!
   La PS. N-am folosit şi nici n-oi folosi vreodată grafia „nouă”! Io aşa am învăţat să scriu…

   Răspunde

 24. papornitacuvorbe
  iun. 30, 2011 @ 19:12:13

  P.S. cred că revin şi io la grafia veche, că asta nouă nu îmi sună de nici o culoare; auzi acolo, eu „sunt” şi â din a, că vezi dară că nu era coşăr cu î d-ăstalalt.

  Răspunde

 25. julia
  sept. 18, 2011 @ 21:00:05

  „Ca un injiner bătrin (şi ardelean) io scriu cum am învăţat la şcoala (a mi se ierta greşelile), adică cu î din i şi cu liniuţă la cuvinte precum “într-o”. Cui nu-i place… .”

  Pentru fraza asta te consider fratele meu, ca si codrul. 🙂
  Numai bine din partea unei ‘sibience pe viata’, care intimplator locuieste in Houston zilele astea.

  PS Te citesc de ceva timp si mai mereu am fost, tacut, de acord cu tine. Acum sint ‘galagios’ de acord cu tine. 🙂

  Răspunde

  • shogunu'
   sept. 18, 2011 @ 21:08:43

   Săru’mîna! Mulţam de vizite. Şi mai mare mulţam pentru postare! O să întorc vizitele. Promit!
   Banzai!

   Răspunde

   • julia
    sept. 20, 2011 @ 00:48:41

    multam si onorata de vizita.
    serbus …:)

 26. Atha
  oct. 12, 2011 @ 12:02:00

  Mie … imi place aci la tine. Eu vin in vizita dimineata, inainte sau dupa Rabbi Mordechai, care usa se deschide mai rep’dea. Aduc si cafeaua, ba din cand in cand si o prajitura. Si tare imi place cum canta menestreii, chiar daca is tocmiti de youtube – la mine aceiasi menestrei ii tocmeste winamp sau cd-playerul – da’ n-are a face.
  Imi mai place ca lumea care vine in vizita la tine e cu scaun la cap. Si ar mai fi ceva… injiner la injiner trage – si are sens ce spui tu acolo.

  Cu respectoase salutari din departari,
  Atha

  Răspunde

  • shogunu'
   oct. 12, 2011 @ 21:11:43

   Mă simt onorat să fiu citit fix din Finlanda şi să fiu pus alăturea de Rabbi Mordechai! Io nu-s de talia lui.
   Mulţumesc pentru vizite. O să urmeze şi alţi „menestreli”, promit!
   Banzai!

   Răspunde

   • Atha
    oct. 13, 2011 @ 11:25:17

    Nu chiar fix Finlanda, căci se întimpla să fie și din Anglia, cum pică cartile – dar onoarea e de partea mea. Cât despre talia blog-erului, parafrazez ce spunea E=mc^2, nu judec peștele prin prisma abilitătii sale de a se sui în copac – și este aplicabil în cazul ambilor amfitrioni, pe care îi apreciez și admir in mod egal din nenumărate privințe.
    Gata, am terminat cu perierea, acu’ de la mine pentru tine, un menestrel și numa’ bine:

   • shogunu'
    oct. 13, 2011 @ 16:54:50

    Săru’mîna!!!
    Mie IP trackerul mi-a indicat Helsinki, d’aia…

 27. Teo Negură
  nov. 01, 2011 @ 11:57:05

  Bine te-am gasit, transilva-nene! Ca ardelean e via magyar, stiu eu bine asta, dupa un martie ’90 pe la Targu-Mures 🙂 Am ajuns aici via Doru, si-o sa revin. Deocamdata te salut! 🙂

  Răspunde

  • shogunu'
   nov. 02, 2011 @ 08:27:46

   Şi io te contrasalut! 😀
   Bine ai venit.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: