Pentru mîine, că-s invitat la „Împăratu’ ” şi nu ştiu de-oi mai fi în stare de „clăpăcit” după aia, preventiv, încă de astăzi, ăăă, „tovarăşii” de la Offspring.

Şi încep cu o melodie care are o „poveste” reală. Primul lucru ce l-am instalat în noua „shogunia” a fost combina nevestei,un Schneider cu boxe de 25 de watt (audio), care-mi „ţinea de urît” (pe Rock-fm) cît mai meşteream prin casă. Numa’ că are un „defect”. De n-o scoţi din priză, la doişpe fără un sert (pm) porneşte cu volumul la maxim. Io, inginer electronist din fire, n-am reuşit să-i dau de cap „de la butoane”, iar de desfăcut n-am desfăcut-o să-i anulez fizic timerul’ din lipsă de timp. Vin într-o zi la treabă şi, cînd am deschis uşa, bubuia melodia asta, de mi-o vint s-o tai la fugă

Am tăiat-o, da’ să scot combina din priză. Baiu’ o fost altu’. M-o luat la întrebări vecina, la cîteva zile după pocinog, „aţi făcut chef, că toată noaptea n-am dormit….”. Nu ştiam pe unde să intru în pămînt de ruşine. Că mie nu-mi place să deranjez pe nime’ (cînd am chef să-mi fut timpanele îmi pun căştile pe urechi). Scuzele de pe lume… În fine…am rămas prieteni.

Acuma încă 3 „moNstre” de piese de „roacheri” fără plete, aşa ca mine.

Banzai!