ăsta, care-o cîştigat la viaţa lui turnee căcălău, de dac-ar fi să le numere pe deştele de la o mînă i-ar da cu rest, se apucă el să comenteze victoria monumentală a achipei noastre de cupa Davis, cu scorul de 0-5,  în faţa Cehiei, punînd motivele acestei „victorii” pe seama comunismului şi a mentalităţii de PIERZĂTORI indusă de acel regim. L-am văst io la televizor dînd interviu la proteveu.

Io vreau să-i zic acestui limbric, că habar n-are de mentalitatea de „pierzător” indusă de comunişti sportivilor români, el avînd 8 anişori la revoluţie. Să-i „iesplic” că un om citit ar fi zis PERDANT. Să-i aduc aminte că primul număr unu mondial (Ilie Năstase) n-a fost născut în capitalism, că Cehia a făcut parte din acelaşi bloc născător de „pierzători”, exact ca noi, că actualul număr unu mondial din tenis e sîrb, din acelaşi bloc („decît” că cu coaie), că greutatea medaliilor de aur cîştigate de „pierzătorii” de  pe plaiurile mioritice depăşeşte cu mult greutatea tuturor membrilor familiei lui (născuţi sau nenăscuţi)!

Bă labă tristă, ia adă-ţi tu aminte de Năstase, Ţiriac (ca să încep cu „domeniul tău”de frecat menta), de Nadia, de Paţaichin, de toate loturile de gimnastică, canotaj, scrimă, tir, handbal, judo, haltere, box … şi de tot ce uit io acuma.

„Pierzătorii” aştia or făcut cinste ţării! Tu faci umbră pămintului degeaba!!! Şi-ţi zic bancu’ cu timpu’, adică: „…’ti-m’pula mea!!!”

Banzai!