Nu „te mai da lovit” nene Victore că te caută ăştia la fişa de post după 6 ani. Ce, io te-am pus să i te caci în zamă chiorului? Tata mare te-o pus să te te bagi consilier personal la un ministru, mai ales la unu’ cu bani pe mînă, care-o făcut o nefăcută (felicitat de unii „a l’epoque”) privatizînd o „şmecherie” pentru care o „caută” unii acuma (sau ar trebui s-o caute) „la lindic” pe nuţi? Io te-am pus să-i susţii pe jurnaliştii ăia care-o dau în gît pe multiministră? Nu puteai să-ţi vezi de treaba dumitale?

Ui pentru asta eşti de vină! Că eşti un arogant, un genial (singur „te dai mare”),  un consecvent, un tip cu coloana dreaptă. Să nu crezi că-i vorba de ceva de genul „veţi avea o scamă, domnu’ injier”! Io zic numa’ ce gîndesc. De multe ori inoportun (îs păţît), pe model că „gura bate curu’ „. Ai audienţă muuult prea mare printre cei care au un IQ mai mare decît numărul de la păpuci, ori asta deranjază, mai ales că n-ai obiceiul „s-o arzi” (vorba lui Badea)  aiurea .

Oare de ce alţi consilieri de miniştri, tot cu multi bani pe mînă (finanţeleee) şi tot pe probleme de comunicaţii şi relaţii cu presa, gen „arde-i” Ghorghe sau Bittman (dănuţ serele), n-au de „dat cu subsemnatul” pe la deneau’ după ce ministrului i s-a dat demisia? D-aia! La un concert se strîng citeva mii de oameni. Nu ştiu cîţi ascultători mai are vreun post de radio. Ştiu „decît” ce audienţă au Vorbele, sau orice altă emisiune la care participi!

Asta-i vina ta în ochii portocaliilor. Pentru mine vei fi „de vină” în momentul în care portocalii (cu toate slugile lor) te vor „absolvi”. Îs convins că asta nu se va întîmpla vreodată.

Banzai!