Sub privirea atentă (cam ciocuşă ce-i drept) a celui care se crede pe tarlaua lu’ tată-său şi face numa’ ce vrea muschii lui în ţara asta, adică to’aşu’ preşedinte, gaşca de pedelepre şi-a ales, după două zile de congres, conducerea. Crema (de căcat … cu mac), spuma (din pişoarul de la berărie), adică ăştia de mai jos.

bocu’ şi-a păstrat fotoliu’, omul cu broscoiul în gît l-o schimbat pe blaga, iar „echipa” de prim-vici (ordonată de tătuc) e formată din: prima hoaţă (dovedită cu probe video dar necondamnată) a ţării, fostul ministru (agricultură, turism şi de două ori apărare) în mai multe guverne şi actualul preşedinete mason al CJ Caraş-Severin (singurul care l-o susţinut pe blaga), scriitorul cu oi pe dealuri (cea mai josnică tîrîtură umană care mi-o fost dat s-o văd) şi fostul ambasador la Paris, cel mai bun organizator de furt de voturi din istoria omenirii. „Vicii” simpli nu-mi provoacă fiori, chiar dacă pintre ei se numără şi multiministra udrea, mai cunoscută în unele cercuri sub numele de curvă găbiţa.

Asta o fost pohta ce-o pohtit-o mangă-voda. Halal, bre! Fain partid, faină conducere. Să trăiască bine muuulţi ani, la loc răcoros, fără verdeaţă, unde-i numa’ întristare şi suspinare, iar hainele la modă au dungi verticale, alături de mangă-vodă, mentorul lor! Aaaaamiiiin!

Banzai!