…iar dulăii fut! Lucru bine ştiut. E destul ca dulău’ să ridice o sprînceană, să-şi îndrepte botul într-o anume direcţie şi, eventual, să mîrîie scurt din fundul gîtului, că toată haita de căţăi din preajmă sar şi se apucă de latrat ampulea, pînă răguşesc, în direcţia arătată de „tătunc”. „Tătuncu’ „, scăpat de asistenţă, pleacă liniştit la futut.

Cam aşa-i. Frăsuială mare pe la vămi, cu zuruit de cătuşe, arestări cu autocarul sau elicopterul, şah, regi, regine, mite, moni divorţază de iri, iri fute meciu şi-i ia fata, tot iri, nesatisfăcut,  îi mai fute şi apartamentul, ungurii au congres şi-l ung pe urmaşul lui marko, coaliţia de curvernare semnează potocoale, udrea vrea să-i fure banii de stadion lu’ doctoru’ şi după aia să pozeze ea în salvatoarea Buureştiului… „Subiecte de presă”, frate (ordinea e aleatorie)! Toată presa hau-hau şi hau-hau! La televiziunile moguliste toţi lătrăii portocalii parcă şi-au ieşit din minţi (era să sparg un televizor cînd l-am văst aseară pe Vişan). Praf în ochi! Matarial de învăţat căţăii să latre!

Toate astea au menirea să acopere „furăciunile iele mari” care se preconizează şi să-i mai scoată pe pedelişti din căcatul care le-o ajuns la buză. Feri Doamne de valuri, că le intră în gură şi se-nneacă dracului. Acuma îi dau la greu cu corupţia din vămi. Mai sacrifică cîte un greucean (vezi blejnar la care-i clar că i s-o comandat crucea, ‘geaba urlă el că-i curat ca lacrima), ca să se poată bate cu cărămida-n chiept că „ui băăă…deja îs semne că ăştia iar ne vrea în şienghiel„.

Codul muncii, care să-l transforme pe angajat în sclav la stăpîn, fără nici un drept e următoarea „şmecherie”. Negocieri de luni de zile cu sindicatele şi patronatele, dezbateri pe la televizoare, alt hau-hau, ca pînă la urmă să-şi asume curvernul răspunderea fix pe forma iniţială, aia comandată de ştie pula cine, fără nici un amendament. Sindicate, patronate ia mai mereţi voi la dracu că noi facem tot cum trebuie vrem noi! Aşa că de ziua femeii – asumare, de ziua ungurilor – dezbateri. Codul trebuie să treacă, musai! Moţiune de cenzură, curtea constipaţională… un căcat! De ce s-or grăbit să semneze iute-iute protocolul? D-aia! Ungurii acuma presează cu „statultul minorităţilor”. boc o promis, deci boc nu pică. De la curvernul ăsta or obţinut ce n-or visat (legea învăţămîntului de paregzamplu) şi acuma încearcă maximul. Io cred că-s în stare să trîntească orice curvern (cu orice premier propus de băsel) dacă ăşti o lălăie prea mult cu „statutul”. După ce-şi văd visul împlinit, poa’ să schimbe băselu’ cîte curverne vrea muşchii lui, că-i doare la bască!

Io nu nuş’ce mare analist, da’ mie aşa-mi pute! Pînă una-alta, la sfîrşitul lunii ieşim din criză, c-acum aşa urmează: „ieşiea din criză – episodu Ţ hă-hă-hăă”! Nu-i bai că preţurile urcă la cer, iar benzina se apropie de 6 lei. (aţi mers la pompe cu punga de mărunţiş, v-o trăbuit oficiul concureţei? No na! 3 scumpiri în 3 zile să v-ajungă!)

Banzai!