M-o pus dracu’, azi dimineaţă, să mă uit prin ziare. La ziarul local central, în varianta sa elecronică, pe prima pagină…eba frate! Să mă pornească sîngele pe nas de nervi. Mi-o spurcat oraşul! Pupincuriştii de la foaie or pus şi un slide-show de la măreţul evenivent, fix ca să m-apuce pe mine urticarea. Am făcut şi io niste capturi de ecran, pe care le-am asamblat într-o singură poză, că doar nu era să rămîn nesimţitor. Iaca ce-o ieşit.

Frumuseţea-sa zîna, fata lu tac’su, ieuroparlamentăriţa cu nume de număr de maşină, eba, a fost aşteptată cu flori în gară de însuşi ministrul economiei, tovarăşul ariton, şi condusă la biroul ei din centru (di ce pizda lu’ mumă-sa o fi ales Sibiul pentru biroul ăsta, habar n-am! ). Acolo s-a întilnit cu măria-sa cioabă, cel mai ţîgan dintre regi, care a ţinut să-i mulţumească competentei pentru faptul că a făcut lobby etniei sale, în parlamentul  continental. Drept pentru care s-or mai şi pupat. Ptiu!

Articolul de la ziar nu l-am citit, că n-am mai avut nervi. Doritorii (mă indoiesc că vor fi) îl pot găsi pe site-ul de se vede în poze. Io link nu pun, că fiţuica e proprietatea fostului meu patron (am avut oroarea să-l „slujesc” vreo 4 luni, pînă mi-am dat demisia prin fax – singurul de pe planetă care-o avut tupeul ăsta), „magnatul” local care „deţine” juma’ din Sibiu, nea ilie carabulea (căruia io nu-i fac reclamă), care-i cară prin toată Europa, cu flota lui de peste 300 de autocare, pe supuşii măriei-sale cioabă. Gata! Am tratat destul subectu’ !

Bahtalo!