Adică otrepa şi curva. Adică aştia doi. Primul e un moţ complexat din cauza staturii, care a vrut neapărat să ajungă „cineva”. După multe peripeţii a ajuns, pe rînd, lătrău pe la UASCR, paznic (cu paru’) la primăria Clujului (la revoluţie) parlamentar, primar la Cluj, preşedintele pedeleprelor şi de 5 ori premier. Cînd vezi aşa înşiruire de realizări, te năpădeşte respectul. În realitate e cîrpa cu care cu care şefu’ şterge pe jos urmele unei beţii crunte. Reformatorul, etalonul şi unitatea de măsură a capacităţii politice (în opinia celui mai mare lîngău de cururi, Oltean), constituţionalistul, omul de caracter… Un căcat. Otreapă, cum am zis!

 Ieri s-o dus s-o ungă-n funcţie la filială, pe subalternă, altă „minunată” a politicii dîmboviţene. O curvă desteaptă care a dat în populaţie cu tot ce-o avut la îndemină (mai corect la „între picioare”) ca să parvină. Şi a reuşit. „Bi-ministră” şi, de ieri, şefa celei mai mari filiale de pedelepre. Maram că or fost alegeri democratice. Cam ca la congresele peceriste de realegere a unicului candidat. Spectacol de ode şi pupincurisme. Sincer nu m-am uitat, dar vrînd-nevrînd, am văzut nişte secvenţe. Să borăşti şi alta nu! Altă curvă penală e de părere că toţi pedeleii trebuie să „ia lumină” de la madam udrea, „seful diplomaţiei” murea pe scenă de pulă sculată, înghiţitorul de broaşte închina odă după odă, iar altă curvă (deputata de Sibiu, cacu-mă-n zama ei) zicea ceva de Kill Bill. Unde Bill, mă gîndesc io, ar trebui să fie otreapa de boc ?!?!?!

Trăiţi bine, votaci oranjuluii ? Unii dintre voi, poate că da. Marea majoritate a românilor, sigur nu!

Iar pentru oroarea din poza alăturată, unii ar trebui să înfunde puşcăria!

Banzai!

Update: Legea educaţiei a fost trimisă înapoi la comisie de către biroul permanent al senatului, pe motiv că senatorii din comisie au lucrat în week-end fără aprobarea BP. Udemereii ameninţă că vor începe procedura de suspendare a lui Geoană, dacă legea ajunge în plen. Ăştia-s nebuni! Noi sîntem şi mai nebuni că acceptăm sfidările astea din partea „puterii”!

Reclame