Update: Se pare că nenea asta a tras de frîngia ghilotinei! L-am bănuit pe nedrept pe judecătorul uedemereului ! Nenea ăsta nu ştie cînd se cacă, ori cînd se pişe, dar are drept de viaţă şi de moarte cînd e vorba de cei de acelaşi leat cu el(sau mai tineri, chiar). „N-am chef..” ori „io nu trebuie să dau socoteală”… El e judecător al CCR, adică Dumnezeu pe pămînt! Şi cui nu-i place, să-l pupe-n cur!  „hai mă, după atîtea dezbateri…”. După atîtea dezbateri, io unu’ te bag drept în pizda lu’ mumă-ta, de zombi nenorocit! Şi-ţi doresc să meri să-i pupi mîna mă-tii, cît mai iute. Putrezitul dracului!

După ce săptămîna trecută au zis „cip”, cei 9 ju(de)cători ai CCR s-au pronuţat astăzi. Au declarat, cu scorul de 5-4, ca fiind valabilă, legea care afectează 5 milioane de români. Ei şi cu toată tagma lor nu-s afectaţi, aşa că…

N-au avut căderea „să-şi dea cu părerea” şi despre modul de adoptare al respectivei legi şi au aruncat mîţa moartă direct pe masa prezide(men)tului. Ăsta are două variante:

1. Să promulge legea (că ce? doar e constituţională!), caz în care riscă suspendarea, dar o apără pe robertina (care furăciune, bre, că dacă şi preşedintele….). Şi

2. Să n-o promulge şi s-o retrimită la parlament, ca să astupe gura opoziţiei şi a celor de afară (care deja se uită cam ciocuş în direcţia ţărişoarei), lucru care ar da „liber” procuraturii să-i facă nasoale robertinei. Oricum la cameră baiu-i mare, că opoziţia (oameni răi care se ţin numai de prostii şi lucrează la lovituri de stat) nu mai vrea să se joace, atîta timp cît borfi rămîne sefă de ceată.

Io cred c-o va promulga, imediat ce se va întoarce de la pomană! Că 322-ul va fi greu de refăcut, pentru că „partidul trădătorilor independenţi care n-au nici o treabă cu progresul României” tocmai a primit dreptul să formeze grup parlamentar cu drepturi depline (fără să fi fost votat vreodată în forma asta), iar ungurii au interes major la legea educaţiei, aia pe care curvernul vrea să-şi asume răspunderea. Aşa că riscurile de suspendare sînt mici. Alta ar fi socoteala dacă demiterea ar sta diect la mîna românului! Da’ nu stă, din păcate!

Curvă mare pulitica asta…

Banzai!