Pizda aia de miss piggy, de care ziceam io într-un comentariu c-o are cît o ureche de bivoliţă, face din camera „derutaţilor” cam ce vrea muşchii ei vaginali! Fix de ziua mea! Io am sezizat „a l’epoque” (scuze că nu ştiu pune accentele), da’ n-am scris că eram „ocupat” şi mă gîndeam că-s destui „deontologi” pe lume care să balege de samă că asta nu le are cu „arimetica”! Nici măcar a socotiti pe deşte nu pare a şti! Trece prin „garsonieră” (cum aude ea în telefon), cam ce lege vrea pula ăluia de-o fute şi-i dă lindicaţii! Numără (cu chinuri ca cele ale facerii) pe deşte pănă-i dă cum trebe! De ziua mea n-o fost prima demonstraţie a competenţelor necesare pentru a ajunge „intr-a treia poziţie în stat” ! A se vedea modalitatea de vot pentru judecătorii de la CCR. Şi atunci s-a votat şi numărat pîna a ieşit cum (şi cine) trebe! Acuma o „rezolvat” şi legea pensiilor.

„Competeţe”-ţi trebe! Largi! D-alea de să-ţi fie frică să vorbeşti, cu voce tare, în preajma lor (oare cu ce „competenţe” cîştigi un concurs de miss ???), ca să nu te sperie ecou’!

Opoziţia-şi dă cu stîngu-n dreptu’, latră ca cîinii la lună, că aia face şi drege! Da’ de făcut, lasă pe alţii. Unii pe alţii!

O mai cheamă Radu Tudor şi pe Renate… Raduleeeee noi am văst! Ştim! Ai nevoie şi de Domnul Marga să te ajute să le explici gibonilor ce se întîmplă sub ochii lor!…. Nu te supăra pe mine Radule! Io-ţi înţeleg perfect  poziţia!

Nu înţeleg alte alea! De ce pula mea nu iau atitudine ăia care ar trebui să sară de cur în sus? Că le convine! D-aia!

Ne merităm soarta!

Banzai!

Iertare că m-am aprins! Doamnele şi domnişoarele să nu citească!

Despre pizda asta vorbeam…