Am revenit în ţărişoara după o vizită scurtă (doar 3 zile) în oraşul unde se fac BMW-urile. Am plecat pe vremea lui boc al IV-lea, m-am întors în mandatul lui boc al V-lea. Evoluăm.

Se pare că Vântu s-a pişat în contra numelui, de l-a supărat pe primul dement al ţării, ăsta din urmă dînd ordin parchetului să-l salte pe eolian. Cum ordinele nu se discută, săltarea s-a produs adineauri. Tipic pentru România condusă de demenţi.

Ura prezidementului la adresa poporului pe care-l „conduce” se manifestă tot mai des. Ameninţă că-l ia de ciuf pe inginerul care coordona lucrările la podul promis de el, se duce la televiziunea publică unde-şi vomită ura pe biroul pupincuristei preferate, acuză pensionarii că-s o frînă în calea relansării economice din cauza deficitului produs de ei în bugetul casei de pensii, arată cu deştiu’ la ticăloşii care au amăgit pensionarii ca să le de votul (unul dintre ticăloşii ăstia fiind proaspăt numit ministru fix la „muncă”), anunţă (pentru prima dată, în opinia lui) că am depăşit vîrful crizei, latră că şi pensionarii şi şomerii trebuie să platească 5,5% pentru sănătate, că doar şi ei beneficiază de „servicii”, plînge după Remeş după ce l-a făcut de tot caltaboşul, vrea să-i ajute pe garoi să-şi ia rulote să poată face mai uşor naveta UE-România,… Ăsta-i nebun! Minte în ritmul respiraţiei şi uită de la mînă pîn’ la gură. Şi se pare că-i ceva-n familie, că nici frate-su nu-i mai breaz. Plezneşte şoferiţe peste gură, cu dosul palmei, pe motiv de claxoane… Demenţa e motiv clar de suspendare, dar nu se găseşte nici un doctor cu coaie care să-i puie diagnosticul.

Pe la parlament miss Piggy face valuri, de parcă-i pe tarlaua lu’ tac-su, noul ministru de la muncă se uită ca curca-n lemne cînd e întrebat de unde face rost de bani să acopere deficitul semnalizat de băsel, ministrul funerar vrea să taie fondurile Academiei de Studii Medicale, de parcă el ar fi înfiinţat-o, înfrunzita votează pentru demiterea lui boc, dar rămîne ministru…

Opoziţia se joacă, doar, de-a opoziţia…

Asta-i o ţară condusă de nebuni! Noi românii sîntem şi mai nebuni, că-i mai suportăm!

Banzai!