Io aşa am impresia.

Nu-i săptămînă lăsată de la Dumnezeu în care curvernu’ să nu facă cîte un banc prost. Săptămîna asta, bancul cu „drepturile de autor”. Trimit oamenii la cozi, după care întreabă senini: „unde vedeţi voi(presa) cozi? „, „ce alea-s cozi? nu vă înţeleg!”. „Dracu’ ” nu vede nimic fără ochelari, „onomatopeicul” are nevoie de analize care să definească coada, „epicureanul” se face că plouă. Se face vorbire de e-saitul în construcţie, de progrămele, care să elimine cozile, văzute doar de cei ce le formează. Alt banc.

Săptămina asta prezidementul şi-a luat o binemeritată vacanţă, aşa că ne-a scutit de bancuri. Ajunge ăla cu „Cireşica şi chiticul”, de la Neptun, de la sfîrşitul săptămînii trecute.

Opoziţia… şi ea. Bancul cu „dăm jos guvernu’ „. Poanta-i că, după aia, Crin nu vrea cu Victor şi nu-l va susţine, Victor nu vrea cu Crin şi nu-l va susţine. Pe români ar trebui să-i umfle rîsul. Aşa mai mînzeste, că nea puliticianu’ ăsta se ţine de umor negru. Păi dacă-i aşa, mă ţin şi io de bancuri. Şi le dedic lu’ nenea/nenii  puliticianu’/ii !

Primul care-mi vine în cap îi ăla cu „raţa”   – ‘r-aţi-ai dracu! Urmeaz ăla cu „timpu’ ” – ‘ti-m’pula mea! Şi ultimul, dar nu cel de pe urmă, ăla cu „Teba” (oraşul ăla grecesc, antic) – te bag în pizda lu’ mumă-ta!

Bine, nene puliticianule? Să te mai aud io că-mi ceri votul! Canci vot (să-l citez pe rabbi Mordechai) valabil, pînă nu te laşi de bancuri! Clar ?!?!

Banzai!