Procurorul „elodia”, cum îi spunea cineva (să fiu iertat că nu mai ştiu cine), ne-a adus la cunostinţă că maternităţii Giuleşti i s-a întocmit dosar penal, cu aceleaşi acuze ca în cazul asistentei arestată preventiv pe 29 de zile. Nu conducerii, nu ministerului, nu sistemului. Persoanei juridice „maternitatea Giuleşti” (sau cum o mai fi chemînd-o în buletin)! Persoana asta va fi cercetată in stare de libertate, ea neputînd fi băgată după gratii la cercetări penale! În caz că va fi găsită vinovată riscînd …. Ce?

Aşa că „acariţa Paun” va plăti, ea singură, şi pentru cei care au adus „sistemul” în stare „să facă omor de om”! În cazul ăsta de bebeluşi. Ori ea nu-i deloc singura vinovată. Eu cred ( ca nespecialist) că sînt alţii la fel de vinovaţi, ba chiar cu o vină mult mai mare. Si nenea Victor Ciutacu zice cam la fel. Şi rabbi Mordechai.

Deocamdată bunghioiul vigilent al procuraturii n-a mai ginit pe altineva! Numa’ pe maternitate. Da’ aia nu prezintă pericol social, deci nu trebe arestată preventiv.

Io aş aresta-o! Nu de alta, da’ să nu ne acuze dracului careva de discriminare. Că vine iară raportul pe justiţie.

Banzai!