Nu mai poate omu’ să scrie un articol că sare lumea să-l acuze de te miri ce. Vorbeam de nenea Teacă, care işi exprimă o opinie de om simţitor, într-un articol duios despre femeile din actualul parlament de la casa poporului. Mie mi-a plăcut. Mai ales formularea despre silfidele peneliste, formulare ce-am adaptat-o o ţîră în stilul meu mai din topor (ce să fac dacă nu-s ‘telectual din ăla agreat de prezidement). Una de-şi zice „Misoginism feroce” sare,ca muşcată de cur , declarîndu-se „… uimita sa gasesc postari adeseori in aceasta maniera la adresa femeilor din politica…” .Şi dă-i cu competenţe şi profenionalisme dovedite înainte de intrarea in politică şi nănanăna şi hauhau.

Deci, ăăă, scrisoare dăşchisă pentru misogina cea feroce:

Tu, ăăă, asta! Iesplică-i tălică lu’ nen’tu shogunu’ cam care-i manevra cu competenţele lu’ eba ( a’mică ştii matale), de are asemenea succesuri. UNA să-mi numeşti şi-ţi fac statuie! Că de urită – nu-i frumoasă, de proastă – nu-i deşteaptă deloc, da-i profesionistă mînce-i tăticu’ ei competenţa din chiloţi!

Ori a lu’ Nuţica. Aia la dezvoltarea durabilă a explorărilor cu frunză. Competentăăăă. Aia care, mai nou îi indeamnă pe turiştii arabi şi ruşi să-i urmeze exemplul. Adică să fută tot ce prind prin grădină, că ea aşa face cu toţi banii pe care pune mîna.

Ori a lu’ roberta-alma-din ce-in-ce mai multilateral-dezvoltata preşedintă de cameră, care atîta renumără la voturi pînă iese „cum trebe”.

Ori a lu’ monica riţi-piţi-sportu’ minţii, care-o pune de-o echipă de fotbal ca să scape de bulău, da’ care vine şi votează cînd îi se cere.

Ori a lu’ tăntica olguţa (să nu zici că am treabă numa cu portocalele) „dăcît” vasilescu, aia de vrea să puie caralii să-mi dea amendă, ori sa mă-nchidă, dacă mai sudui pe net.

Poci zice mai multe, da-i destul deocamndată, că destul m-am turat! Poţi să mă faci misogin pînă te doare gura! Că recunosc cinstit că nu-mi plac femeile! D-aia-s căsătorit a doua oară! Na!

Banzai!

Va urma! Tura aviatoare cu partea masculină a puliticienilor de partid! Competenţi şi profesionişti.