Dacă te iei după JN, ne-am dat dracu’.

Aici ni se spune că soarele stranută în direcţia Pamîntului şi că un fel de tsunami ar putea lovi centura magnetică a planetei, astăzi. Lucru ce ar putea cauza mare frăsuială sistemelor de telecomunicaţii. Bai mare dacă pică o ţîră netu’ şi mobilele. Aaauăleu!!! Ce ne facem fără feisbuc şi tuităr, fraţilooor?!?!?! Io cred ca-i „dăcît” o manipulare. Oameni răi din trustul mogulului rău vrea s-o discrediteze pe ţiţi ministrelă udrea, să sparie turiştii atraşi de frunză şi să-i trimeată la cercul polar, ca să caşte ochii la aurorele boreale cauzate de erupţiile solare.

Mai la vale un pic aflăm că dă canicula-n noi cu codu’ galben. Căldură mare! În august! Ciudat rău! Io zic să stăm linistiţi că acuma avem frunză naţională şi putem sta la umbră. Pericol îi de aia din preajma ministrelei, că de se uscă frunza şi pică mai iute din cauză de călduri…. Da’ nici atunci pericolul nu-i mare, dacă nu se apuce de urlat. Că ministrela are „competenţa” adîncă şi să nu facă cu nervii cînd aud ecoul.

Alt articol vrea să ne facă să credem că aviaţia militară israeliană ori are probleme, ori are probleme. După nefericitul accident de săptămîna trecută, azi cînd se crăcana de ziuă, pe la 8, alt aparat face pe nebunu’ şi se pune la pămînt urmat de frate-su care n-o vrut să-l lase singur, să nu păţască dracului ceva în carpathian aia. Acuma să nu credeţi că mulţii soldaţi evrei ar fi vreo forţă de invazie. Nuuu, că n-au treabă cu noi! Aici „decît” se antrenează să le poată da la gioale altora. Unora cu tradiţii vechi în făcutul covoarelor.

Şi că să fie spărietura  completă, sîntem anunţaţi că trupe de bandiţi, ori de injeri ai dracului, dau năvală precum turcii, prin partea noastră de europă, cu sămînţă de scandal şi cu gînduri de trafic de te miri ce. Mă uit la poză şi văd „dăcît” doi vikingi danezi cît ursu’, călare pe nişte harleyuri. Ăştia or băgat frica în autorităţi? De ce? Degeaba! Că: 1) cu motoarele ale n-au şanse p’acilea, făr’ numa’ dacă le schimbă cu nişte d’alea de enduro (săru’mîna nene bercene), 2) trafic şi contrabandă mai subţire, că-i cam greu să-i concurezi pe flăcăii lui blaga, 3) berea lor e mai bună decît berea noastra şi 4) blondele lor îs mai blonde decît a noastră. Eventual de s-or fi săturat de-ale lor, Suedia-i mai aproape decît grădinuţa noastă şi se pot duce acolo.

Destul!

Banzai!