Vicele de la Parlamentul European, emberul Laszlo Tokes, îşi indeamnă secuii la răzmeriţă. Cetăţean  român de etnie magiară, trimis în PE de un partid care practic nu există, ajuns în poziţia de vicepreşedinte al acestui for cu largul concurs al pedeleului prezidemenţital, nu prea îşi mai aduce aminte cam ce dracu’ caută el pe la Bruxelles.

Uită că reprezintă  România, uită de ce scrie la constituţie, după model băsescian, şi se apucă să dea din clanţă că secuii ar trebui să iasă in stradă şi să lupte pentru autonomie, pe model catalan. Asta după ce curtea de la Haga şi-a dat cu părerea despre declaraţia de independenţa a regiunii Kosovo.

Ăsta-i mulţamul pentru susţinerea pedelică pentru Tokes baci, pentru fotoliul suspus, susţinere care-i tot un mulţam pentru altă susţinere. Aia a udemereului pentru curvern.

O mînă o spală pe cealaltă şi amîndouă spală obrazul. Aşa ar trebui. În cazul ăsta o mînă o spală pe cealaltă şi asta de pe urmă îţi aruncă cacat în obraz! Szep koszonom baci prezidel şi tot szep koszonom şi vouă, ăia de l-aţi votat. Acuma puteţi să tot ziceţi „futu-ne dumnezău’ nost”. Io nu pot decît să vă dau dreptate.

Boz meg!