Marea frăsuială prezidemenţiala pentru impunerea pupincuriştilor la conducerea TVR şi SRR s-a soldat un mare fîsss! Confraierinţa de presă, în care al nost prezidel critică raportul pe justiţie, NU a fost transmisă în direct de televiziunea de stat la care toti românii platesc abonament. Raţoielile au fost preluate doar de televiziunile mogulilor răi, cărora li s-a adăugat şi nula-tv a viitorului prezidel, domnul multi-D.

Băselu’ le-a explicat  român’lor că CCR-ul, Senatul, opoziţia şi Gyorgy Frunda  sînt de vină că or terfelit-o pe virgina ANI şi că de aia raportul CE n-a fost favorabil, drept pentru care toată Europa (şi nu numai) arată spre ţărişoară cu deştiu’. Urît lucru să arăţi cu deştiu’. De aia a ordonat curvernului să ia poziţie fermă şi să le aducă aminte de cei 7 ani de acasă, ălora ce-or întocmit raportul ăsta obraznic.

Cei de la JN vorbesc despre asta ca despre un meci de biliard, unde bila albă ar fi ANI, cel ce ţine tacul-băselu’, iar cei de care am amintit mai sus fiind bilele ce trebuie băgate la buzunar. Io aş zice că mai iute ar fi vorba de un meci de popice. ANI ar fi bila (neagră) cu care popicaru’ (băselu’) doboară cuglele, astea din urmă fiind cei de care făcui vorbire. Că la biliard bilele pălite de bila albă nu-i musai să şi intre la buzunar,pe cind popicele pică sigur-sigur dacă bila-i bine pusă pe scăndură şi are destulă viteză. Nu asta vrea băselu’? Să doboare pe oricine nu-i de acord cu el. Plus că la biliard îţi trebe şi o ţîră de fineţe din partea mînuitorului de tac. Ori după atîta cocîrţ …

Nu?

Banzai!