Luni 12.07

Tonul l-a dat prezidelu’ cu anunţurile tembele că: 1. pensiile vor fi impozitate, ca orice venit, că aşa-i normal şi că 2. TVA-ul trebe coborît înapoi, că de aia s-o scumpit pita. La ăsta degeaba-i explici că pensia nu-i venit şi că TVA-ul nu-i Hopa-Mitică. Că codul fiscal nu se poate modifica prin „ordonănţi de curvern”, că trebe lege şi că trebe 6 luni de la promulgare pîna să-l aplici. Idei beşini fixe! Curvernu’ a sărit sa trîmbiţe că „vor lua în calcul măsurile”, inclusiv tartoru’ de la muncă, in viziunea căruia impozitarea pensiilor nu înseamnă reducere. Numai că bocu’ a scapat porumbelu’ şi a zis că impozitarea pensiilor nu acopera revenirea TVA la 19%. Deci ăăă … .Concluzia a tras-o Badea aseară.  Presiştii „mogulului bun” ne aruncă un nor de praf în ochi, acuzînd un mogul rău, pe SOV, că ar fi fost lătrău la securitate. Nenea Victor Ciutacu scrie mai frumos despre asta aici. Şi săptămîna 28 abia începe…

Banzai!

Miercuri 14.07

Frăsuială mare în „arcul curvernamental” provocată de hîcul prezidenţial, ăla cu datul „înapoi jos” al TVA. Or şi sărit pupincuriştii cu „vom analiza, vom vedea, vom …” Au făcut ş-un căcat de grup de lucru, fix pe chestia asta, format fix numai din inşi fără nici o legătură cu finanţa, a cărui „goarnă” e fix sulfizda, fosta de la mediu. Se cacă pe ei de geaba, că soluţia s-a gasit şi a transpirat deja in mediile blogare. Iacătă-o! . Rabbi Mordechai are el surse, nu te joci!!!

Altă frasuială îi aia cu cota unică, care şi-o trăit traiu’ in opinia ministrelului de finanţă, care indrăzneste el să glăsuie despre motivul de plecare a prezidelului, dimpreună cu al său partid (că aşa o promis), de la cîrma ţării, adică despre impozitarea progresivă. bocu’ se îmbăţoşază ca un ardelean autentic şi-şi ceartă ministrelii cam aşa: „vă interzic categoric să” …nănanăna!

După lansarea fîsului cu efect năucitor pentru neuronii curvernamentali, prezidelu’ dădu fuga la coteţ pentru a  primi, cu onoruri de stat, un sef de stat care încă nu-i stat! În spiritul tradiţiei „palestinianul frate cu romanul”, modelul Ceauşescu-Arafat, tradiţie întreruptă de nişte mulţi ani, din cauză de deces a titularilor. Să nu mai fie discuţii cum că n-avem parte de vizite la nivel înalt!

Panourile udriste 3D vor avea parte de „analiză” separată.

Banzai!