Ca să nu mai tot dau upgrade-uri de cîte ori vreun hăbăuc de-al puterii işi dă singur la gioale, cum s-a întîmplat în cazul barbiei de la turismul dezvoltat, inaugurez „chiaunelile politice”.

*Prezidentul „romîn’lor” zice că d’aia n-o băgăt de samă că lumea moare din cauză de ape (lui nu-i iese c-ar fi inundaţii, oricît ar sta el să facă adunări cu crionu’ pe hîrtie) că o trăbuit să stea să cetescă neşte coduri, ca să aive habar despre ce promulgă. 10 zile! Da’ oare nu tot el o zîs că era beut cînd o promulgat legea de mărire cu 50% a lefurilor dascălilor ?!?!?! Pe ăsta cînd să-l crezi ?!?!

Tot el zice că votul CCR despre pensii a fost unu’ politic. Să mori tu, bă! Da’ de ieşea cu o vrut muşchiu’ tău, ăla din cap, cum era? Te pomeneşti că A-politic !!!

Acelaşi personagiu glăsuie că el nu moşeşte pedeleu, cum sugerează teroriştii din presa moguliană. Nuuuu ! Da’ le rupe capu’ de nu face ce zice el! La Snagov s-or dus la o bere, nu să … .Vai de mine!!!

*Berceanu vrea sa puie taxă de 3-4 ieuroi pe suta de km de autostrada, că aşa i-a zis lui ăia de la UE. Băăă, ăia ti-ar zisără ceva despre autostrăzile care vor fi făcute (stai liniştit că nu de tine…) pe banii lor, cîndva… Nu de astea care se iezigstă. No bine, băăă ?

*De tută nu mai scriu azi, c-am scris un updateu’ mai devreme.

Banzai!

Update: Prietenu’ Vlad o scos un ghid de conversaţie. Îl gasiţi aci:

http://laifgaozon.blogspot.com/2010/07/ghid-de-conversatie-dictachioresca-vol.html#more

Reclame