Ultra-mega-vuvuzita lansare a episodului pilot din serialul „Beşini” – varianta televizată s-a produs!

Singura diferenţă  faţă de varianta radiofonică, în care beşinile doar se aud, în varianta tv doritorul poate vedea şi mecla personajului care le produce. Meclă de care, mie unu’, nu mi-e dor deloc, aşa că n-o mai pun p’aci!

Temele nu le discut, că diferenţe mari, faţă de cealalta variantă, nu sînt.

Poate doar „beşina” cu guvernu’ pedelisto-udemeristo-independent care a decis (de capul lui) mărirea TVA, că el n-o fost de acord, că săracu’ boc n-o avut ce face si că pîrţ şi că fîsss! Şi că să vedeţi cît de frumos vă ia pe voi mama dracului, că n-aţi ascultat de mine, care io le ştiu pe toate, că doar de aia m-aţi ales!

Toate astea fiind zise cu cel mai cinic rînjet de satisfacţie ce mi-o fost dat mie să văd!

Pe faţa ăluia pe care 5 milioane şi ceva de concetăţeni l-or votat, în speranţa că vor trăi mai bine! Că vor scăpa ţara de comunişti, de mogulii care vor să fure sarea şi poşta, de mineri, de extratereştrii … Ăla care-a promis ca le rupe capu’ la parlamentarii ăia mulţi, din cauza cărora n-au ei bani, că va reforma ţara, c-o să oprească furăciunile, că-n ţară va curge numa’ lapte şi miere, că buzunarele li se vor umple, că va face autostrăzi şi …nă-na-nă-na! Cind te uiţi in jur… Apă si noroi în loc de lapte şi miere, vînt în buzunare, canele –  să meri cu barca şi poteci – sa meri cu calu’ ori cu bicicleta, după caz, în loc de autostrăzi. Adică „beşini”, sau

ŢEAPĂĂĂĂĂ ! V-am tras-o! Hă Hă Hă ! Cu rînjetul ăla sinistru!

Ăsta-i personajul principal al serialului „Beşini”, „şeful statului”, primul prim, ales de 5 milioane şi ceva de …

Trăim bine! Adică ne bate Dumnezeu de ne ia dracu’ !

Banzai!

Reclame